Savills Valuation breidt uit

0

De Valuation afdeling van Savills Nederland breidt haar team uit. Nieuwe medewerkers zijn Kristan Kerkkamp, Stan van Geilswijk, Daan Kreeft, David Ruizendaal en Sophie Kuipers.

Kristan Kerkamp heeft Vastgoedkunde gestudeerd aan de Universiteit van Groningen en is begin februari begonnen en zal zich binnen de afdeling Valuation richten op portefeuilletaxaties. Stan van Geilswijk heeft onlangs een stage afgerond bij de Research afdeling van Savills, en start per half maart als Junior Taxateur. Daan Kreeft is Register Taxateur en heeft ervaring opgedaan als taxateur bij MVGM. Hij zal eveneens half maart starten. David Ruizendaal heeft de overstap gemaakt van Klépierre, waar hij werkzaam was als Asset Management Analyst. Sophie Kuipers heeft aan de Hogeschool Tio in Hengelo gestudeerd en is begin februari gestart als secretaresse.

Dave Hendriks, Managing Director Valuations bij Savills: “Wij kijken constant naar manieren om onze dienstverlening richting onze opdrachtgevers te verbeteren en te versterken. Onze doelstellingen met betrekking tot innovatie en groei zijn hiermee onlosmakelijk verbonden. Ik ben blij te mogen constateren dat we deze getalenteerde, jonge mensen aan ons hebben weten te verbinden.”

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/228346-0/03/2018/savills-valuation-breidt-uit

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?