NEOO breidt ontwikkelingsteam uit

0

NEOO heeft haar ontwikkelingsteam per 1 maart 2018 versterkt met Cor Staal (30) als projectmanager.

Cor was voorheen werkzaam bij Multi Netherlands als projectmanager voor zowel nieuwe ontwikkelingen als de Nederlandse winkelportefeuille en daarvoor bij Bilfinger Real Estate als technisch manager.

NEOO is in 2015 gestart en inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler in de vastgoedmarkt. NEOO focust zich primair op de (her)ontwikkeling van complexe en multifunctionele vastgoedprojecten waar winkelen, wonen, werken en verblijven centraal staan. NEOO ontwikkelt zowel voor investeerders als voor eigen rekening en risico en houdt kantoor in Amsterdam. Voorbeelden van projecten die NEOO in ontwikkeling heeft zijn: Tilburg Centrumplan, Buitenvelderteslaan in Amsterdam, Arnhem Presikhaaf, Rotterdam RottaNova en Nieuwegein Doorslagzone.

 

http://www.neoo.nu/nieuws/neoo-breidt-ontwikkelingsteam-uit-1

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?