Team SENS real estate breidt uit met Jerry Kies

0

Jerry Kies (28) is in dienst getreden als Projectmanager bij SENS real estate. Kies is onder andere verantwoordelijk voor het Property Management en Asset Services. Met het versterken van het team geeft SENS verdere invulling aan de groeiende portefeuille van projecten. Kies wordt o.a. betrokken bij de gebiedsontwikkeling Laakhaven Centraal; een ontwikkeling van het Stationspostgebouw, The Globe en ontwikkelplot achter Hollands Spoor in Den Haag.

Kies is in 2015 afgestudeerd en heeft een Bachelor in Business Administration, daarnaast heeft Kies een certificaat Makelaar & Taxateur onroerende zaken, aan de Haagse Hogeschool. Als afstudeeronderzoek heeft Jerry onderzoek gedaan naar een nieuw service concept in de vastgoed-onderhoudssector. Na het afstuderen heeft Jerry dit concept in praktijk vormgegeven met zijn bedrijf FiXed. Met zijn economische achtergrond en commerciële ervaring wordt zo de diversiteit en expertise binnen SENS verbreed.

SENS real estate haalt als projectontwikkelaar haar inspiratie uit de stad. Elke dag weer. SENS gelooft dat steden nog veel aan kwaliteit en kracht kunnen winnen. Er zijn veel plekken die heden maar beperkt bijdragen aan de kracht van de stad. Die plekken vormen SENS’ werkveld. SENS transformeert deze plaatsen in locaties waar mensen graag willen verblijven; waar het leven beter is. Dat is voor SENS binnenstedelijke projectontwikkeling, dat is waar SENS goed in is.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?