Succesvol eerste jaar voor The Mark in Rotterdam

0

Cromwell Property Group (Cromwell) heeft in het totaal 11.561 m² kantoorruimte verhuurd aan acht huurders in The Mark. Daarmee wordt een succesvol eerste jaar afgesloten na de renovatie en de rebranding van het gebouw.

Dankzij de ‘make over’ biedt The Mark niet alleen prettige werkplekken en vergaderfaciliteiten, maar ook een nieuw restaurant, een coffeebar in de entreehal en een health- en ontspanningscentrum.

De nieuwe huurders zijn onder andere Baker Tilly Berk, Schreuder Verzekert, BioCheck, Venturion en Dosign. De bestaande huurders die hun huurcontracten hebben hernieuwd en uitgebreid zijn PointLogic, Refresco en Towers Watson Nederland.

Richard den Hartigh, Head of Asset Management Benelux bij Cromwell, vertelt: “Dat we zoveel nieuwe huurders mochten verwelkomen in The Mark bevestigt het succes van de rebranding. Bovendien hebben alle huidige huurders hun contract verlengd en uitgebreid. Met meerdere partijen die interesse hebben getoond in de resterende 11.000 m² kantoorruimte, kijken wij uit naar wederom een succesvol jaar voor The Mark in 2018.”

 

https://www.cromwellpropertygroup.nl/nieuws/succesvol-eerste-jaar-voor-the-mark-in-rotterdam

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?