Michel Chang nieuwe Director Asset Services bij Colliers International

0

Michel Chang (47) start op 20 februari als Director Asset Services bij vastgoedadviseur Colliers International. In deze functie gaat hij leiding geven aan het Asset Services team in Nederland. Zijn commerciële focus ligt op het verder versterken van de Property Management activiteiten van kantoren. Hij is daarnaast verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van onze diensten aan opdrachtgevers.

Michel heeft meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedsector. Hij werkte de afgelopen 15 jaar bij Cushman & Wakefield en was daar de laatste negen jaar verantwoordelijk voor het Nederlandse Asset Services team.

Dirk Bakker, CEO van Colliers International Nederland: ”Ik ben zeer blij met de komst van Michel. Hij is een manager met visie die denkt vanuit de opdrachtgever en hun uitdagingen. Zijn enorme ervaring is een goede aanvulling op ons team. Hierdoor zetten we weer een stap om onze klanten nog beter te bedienen.

Michel Chang over zijn overstap: “Colliers heeft mooie, ambitieuze toekomstplannen en ik zie veel ondernemerschap en daadkracht in het bedrijf. Ik tref een grote portefeuille aan met veel mogelijkheden. Het is een omgeving waarin ik veel waarde kan toevoegen voor opdrachtgevers. ”

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/nieuws/2018/19-02-2018-michel

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?