Amvest breidt team verder uit

0

Amvest breidt haar team van ontwikkelingsmanagers uit om de omvangrijke groei van projecten te managen. Per 1 februari jl. zijn Erik Woerde, Frank van Zitteren en Remco van der Heijden als Ontwikkelingsmanager gestart op de afdeling Development. Per 1 maart aanstaande zal ook Mark Geurtsen de afdeling komen versterken, eveneens als Ontwikkelingsmanager.

Zij zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van (woning)projecten voor de verhuur en verkoop, van initiatief tot en met oplevering. Erik was hiervoor werkzaam als ontwikkelingsmanager bij adviesbureau Fakton. Frank vervulde diverse functies, waaronder die van adjunct-directeur, bij AM Zuid-West. Remco komt van MRP Development waar hij werkzaam was als development manager. Mark is senior technisch projectmanager bij SPF Beheer.

 

https://www.amvest.nl/nieuws/amvest-breidt-team-verder-uit-2/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?