Sander van den Beukel naar Colliers International

0

Per 1 februari is Sander van den Beukel (45) gestart als Senior Taxateur bij vastgoedadviseur Colliers International in Amsterdam. Op de afdeling Valuations zal hij zich gaan richten op taxaties van commerciëel vastgoed en woningen. Zijn belangrijkste opdrachtgevers zijn banken en beleggers.

Sander heeft ruime ervaring in het taxeren van vastgoed. Sinds 1999 was hij werkzaam voor Troostwijk Taxaties, waarvan de laatste 5 jaar als Valuation Director. Hij is lid van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs en het Royal Institute of Chartered Surveyors.

Niels Bloem, Director Valuations: “Met de staat van dienst van Sander komt er schat aan ervaring binnen. Daarmee kunnen wij onze opdrachtgevers nog beter bedienen. Wij zijn blij dat hij de overstap naar Colliers heeft gemaakt.”

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/nieuws/2018/01-02-2018-sander-van-den-beukel-naar-colliers-international

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?