Monique Tetteroo versterkt het Zorgvastgoedfonds

0

Per 1 februari start Monique Tetteroo als acquisiteur voor het Healthcare Fund van Bouwinvest. De doelstelling van het fonds is om te groeien naar € 500 miljoen in 2020. Met de komst van Tetteroo kan het zorgvastgoedteam meer projecten beoordelen, selecteren en aankopen die passen binnen de strategie van het fonds.

Tetteroo heeft 18 jaar ervaring in de vastgoedbranche. Zij werkte onder andere bij Annexum, Janssen de Jong Projectontwikkeling, Vesteda en Mitros en vergaarde kennis van onder andere assetmanagement, portefeuillebeheer en alle fasen van het ontwikkeltraject.

Het aankoopbeleid van het Healthcare Fund richt zich onder andere op het investeren in huisvesting voor langdurige zorg met de nadruk op (extramuraal) Verzorgd Wonen en Intramurale (zware) zorg (‘Care’) voor ouderen en gehandicapten. Tetteroo komt in het team van Erwin Drenth. Op dit moment is er een vacature voor een Commercial Assistant Acquisition bij het Healthcare Fund.

 

http://www.bouwinvest.nl/nieuws/laatste-nieuws/2018/uitbreiding-acquisitieteam-bouwinvest-healthcare-fund/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?