DELA Vastgoed verkoopt 36 woningen

0

DELA Vastgoed heeft 36 appartementen en 16 garageboxen gelegen aan de Van der Lindenlaan in Hilversum verkocht aan een particuliere belegger. Het complex was sinds 1982 in het bezit van DELA Vastgoed.

Met de verkoop heeft DELA Vastgoed invulling gegeven aan het ingezette beleid om zich volledig te richten op de optimalisatie van de bestaande winkelportefeuille.

Directievoorzitter Frank Hendriksen: “Deze verkoop past in onze huidige strategie waarin we ons volledig op retail richten.” Deze retail portefeuille bestaat uit een mix van food georiënteerde winkelcentra en non food locaties in de betere winkelgebieden. Onderdeel van de optimalisatie van de bestaande portefeuille is de realisatie van woningen boven winkels voor de eigen portefeuille.

TW Residential trad op namens koper. Colliers International en Houthoff adviseerden DELA Vastgoed bij de transactie.

 

https://www.delavastgoed.nl/nieuws/artikel/dela-vastgoed-verkoopt-36-woningen/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?