Olivier Verburg en Roderick Kuitert naar Colliers International

0

Op 1 februari starten Olivier Verburg (36) en Roderick Kuitert (28) bij vastgoedadviseur Colliers International. Olivier stuurt als Director Agency Amsterdam het regioteam aan. Samen met Roderick gaat hij zich richten op de kantorenmarkt. Zij gaan intensief samenwerken met de afdelingen Capital Markets, Occupier Services en Asset Services, waardoor de dienstverlening aan opdrachtgevers verder wordt verbeterd.

Olivier heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn master heeft hij zich gespecialiseerd in vastgoed en stage gelopen bij Loyens & Loeff in New York. Hij startte als taxateur bij DTZ Zadelhoff en is na een jaar overgestapt naar de afdeling Agency. Hier is hij de afgelopen zeven jaar werkzaam geweest.

Roderick heeft rechten gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en werkte de laatste anderhalf jaar als Real Estate Consultant bij Cushman & Wakefield. Daarvoor was hij werkzaam op de afdeling M&A Real Estate Tax bij het internationale advieskantoor Deloitte. Hier adviseerde hij internationale vastgoedpartijen bij financiële en juridische vraagstukken.

Dirk Bakker, CEO Colliers International: ”Met de komst van deze twee talenten wordt de commerciële slagkracht van Colliers verder versterkt. Onder leiding van Robert Kok, National Director Agency, zullen zij een belangrijke bijdrage leveren aan het bereiken van een top 3-positie in Nederland.”

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/nieuws/2018/31-01-2018-olivier-verburg-en-roderick-kuitert-naar-colliers-international

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?