Yvette Frey naar Spring Real Estate

0

Spring Real Estate heeft per 1 januari 2018 haar Capital Markets team versterkt met Yvette Frey.

Yvette heeft Vastgoed & Makelaardij (BBA) gestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Na het afronden van haar studie is zij naar Amsterdam verhuisd en circa 6 jaar werkzaam geweest bij CBRE als Commercial Manager. Vanuit deze positie heeft zij ervaring opgedaan op het gebied van Asset Services en Property Management. Gedurende deze periode heeft zij voor verschillende vastgoedfondsen en institutionele beleggers gewerkt.

Per 1 januari 2018 is Yvette begonnen bij de afdeling Capital Markets van Spring Real Estate als vastgoedadviseur. Haar komst past bij de ambitie van Spring Real Estate om verder te professionaliseren en te groeien in deze dienstverlening. Door de ervaring die zij in de afgelopen jaren heeft opgedaan, zal zij het team versterken en begeleiding bieden bij aan- en verkoop transacties op het gebied van commercieel- en technisch management.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?