AKD versterkt Bouw & Vastgoedteam met komst Bas Collard

0

AKD heeft Bas Collard aangetrokken als senior medewerker voor de Bouw & Vastgoedpraktijk. Bas gaat zich bij AKD met name richten op de transactiepraktijk en projectontwikkeling. Marc Wintgens, praktijkgroepvoorzitter Bouw & Vastgoed AKD: “Wij zien een verdergaande internationalisering en de juridische vraagstukken waarmee onze cliënten te maken krijgen worden steeds complexer. Dit geldt zeker ook voor de bouw- en vastgoedpraktijk. Met de komst van Bas halen we een talentvolle vastgoedspecialist in huis die uitstekend binnen ons team past.”

Bas Collard [1981] is gespecialiseerd in bouw- en vastgoedrecht en werkt sinds 2006 als advocaat. Hij begeleidt en adviseert stakeholders bij transacties, bouw en projectontwikkeling van vastgoedprojecten. Hierbij vertegenwoordigt Bas geregeld ook de belangen van Belgische cliënten in Nederland.

Bas Collard stelt: “AKD is een gerenommeerd kantoor dat zich in de markt onderscheidt op inhoud en kwaliteit. Mijn bijdrage aan de groei van de transactiepraktijk, zowel nationaal als internationaal, zie ik als een mooie uitdaging. Ik kijk er daarbij ook naar uit om onderdeel te zijn van een van de grootste en meest professionele bouw- en vastgoedpraktijken van Nederland.”

 

https://www.akd.nl/o/Paginas/Persberichten/Persberichten%202018/AKD-versterkt-Bouw–Vastgoedteam-met-komst-Bas-Collard.aspx

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?