Michiel Braskamp manager Risk & Compliance bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance

0

Michiel Braskamp (40) is per 1 februari 2018 benoemd tot manager Risk & Compliance bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

Braskamp stapt over van Staalbankiers, waar hij als chief risk officer medeverantwoordelijk was voor de afbouw van de bancaire activiteiten. Voor die tijd werkte hij als hoofd risk management bij de Haagse bank en als financial risk manager bij Aegon Nederland en Achmea Bank.

`We zijn verheugd over de komst van Michiel naar Syntrus Achmea RE&F`, zegt Cindy Rombouts, directeur Finance & Risk. `Met zijn kennis en ervaring zal hij een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere verbetering van het risicomanagement in de organisatie.`

 

https://www.syntrus.nl/nieuws/michiel-braskamp-wordt-manager-risk-compliance

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?