Ilja Werkhoven nieuwe directeur NeVaP

0

Ilja Werkhoven wordt per 1 maart a.s. de nieuwe directeur van NeVaP.

Per 1 maart a.s. is Ilja Werkhoven de nieuwe directeur van NeVaP (Nederlands Vastgoedexploitatie Platform). Zij volgt hiermee Mariëlle Wieman op die ruim 10 jaar deze functie bekleedde. Ilja is sinds 2015 directeur bij Bewuste Bouwers. Daarvoor heeft ze ruim 7 jaar gewerkt als adjunct directeur bij Stichting Vernieuwing Bouw en Regieraad Bouw (voorlopers van De BouwCampus). Ze is adviseur inkopen en aanbesteden geweest bij gemeente Alphen aan den Rijn en is haar carrière begonnen als facilitair manager.

Vertrouwen in de toekomst
NeVaP is blij met haar komst als directeur en verwacht dat zij met haar brede achtergrond het platform verder kan verdiepen en verbreden. Alfred van den Bosch, voorzitter van het bestuur: ”Ik ben heel blij met de komst van Ilja. En niet alleen ik, maar ik spreek namens het hele bestuur. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met Ilja de groei gaan realiseren die we als vereniging voor ogen hebben. Daarom kijk ik uit naar de toekomst en naar een prettige samenwerking.”

Ilja over haar nieuwe functie
“Ik ben ontzettend blij met mijn toekomstige nieuwe rol als directeur van NeVaP. Een platform waar innovatie en kennisdeling voorop staat en waar de maatschappelijke trends tastbaar gemaakt worden. En wel zo dat leden en partners er mee aan de slag kunnen binnen hun eigen organisaties. Vanuit mijn brede achtergrond draag ik daar graag aan bij.”

Over NeVaP
NeVaP is hét onafhankelijke kennis- en innovatieplatform in de vastgoed(exploitatie)sector. Doelstelling van het platform is het aanjagen van de innovatie en het verhogen van de kwaliteit in de vastgoedsector. Met inhoudelijke events, nieuwsbrieven, educatie of samenwerkingsverbanden brengt NeVaP kennis en innovatie samen. Het platform richt zich op belangrijke thema’s of bouwstenen: Klantwaarde, Talentontwikkeling, Business Innovatie, Risicomanagement en Portefeuillestrategie.

 

http://www.nevap.nl/content/persbericht-ilja-werkhoven-nieuwe-directeur-nevap

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?