Syntrus benoemt managers twee nieuwe afdelingen

0

Boris van der Gijp wordt director Commercieel Vastgoed, Frank Vellinga director Transactiemanagement.

Syntrus Achmea Real Estate & Finance benoemt per 1 februari 2018 twee managers op nieuwe functies. Boris van der Gijp (46) wordt director Commercieel Vastgoed en Frank Vellinga (50) director Transactiemanagement.

De benoemingen vloeien voort uit de integratie van de afdelingen Winkelbeleggingen en Kantoorbeleggingen tot de afdeling Commercieel Vastgoed en de inrichting van een afdeling Transactiemanagement. Syntrus Achmea RE&F beheert voor zijn klanten 2,3 miljard euro aan commercieel vastgoed in Nederland.

“De markt voor winkel- en kantoorbeleggingen kent de laatste jaren een sterke dynamiek”, zegt Nicole Maarsen, directeur Vastgoedbeleggingen. “Met de inrichting van één afdeling Commercieel Vastgoed kunnen we de dienstverlening sneller professionaliseren en de relaties met grote retailers intensiveren, zodat we de performance verder kunnen verbeteren. Onderdeel van deze optimalisatie is meer focus op aan- en verkopen. Hiervoor wordt een afdeling Transactiemanagement opgezet.”

Boris van der Gijp werkt sinds 2012 als director Strategy & Research bij Syntrus Achmea RE&F. Voor die tijd was hij als directielid van ASR Vastgoed Ontwikkeling onder meer verantwoordelijk voor de verhuur van winkelcentra en de verkoop van winkels aan beleggers. Frank Vellinga werkt sinds 2005 bij Syntrus Achmea RE&F, sinds 2007 als director Kantoorbeleggingen.

 

https://www.syntrus.nl/nieuws/syntrus-benoemt-managers-twee-nieuwe-afdelingen

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?