Nicole Maarsen in bestuur IVBN

0

Met ingang van 1 januari 2018 is Nicole Maarsen benoemd in het bestuur van IVBN. Zij is verantwoordelijk voor de portefeuille Winkels. Nicole Maarsen is sinds 15 mei 2017 directeur vastgoedbeleggingen bij Syntrus Achmea Real Esate & Finance.

Nicole studeerde economie in Groningen en behaalde een Master of Real Estate in Amsterdam. Zij werkte vijf jaar bij ING Real Estate Development en bij ING Real Estate Finance, om in 2004 over te stappen naar het familie-bedrijf Maarsen Groep. Daar was zij als mede-directeur verantwoordelijk voor de projectontwikkeling. In die tijd was Nicole tevens bestuurslid van de NEPROM. In 2013 verliet ze Maarsen Groep en werd adviseur bij HAL Investments en later bij Round Hill Capital.

IVBN maakte medio december bekend de voorgestane aanpak van de Retailagenda niet meer te kunnen steunen. IVBN ziet geen goed perspectief meer op een succesvol vervolg, in het bijzonder niet op het thema van de flexibilisering van de huurmarkt. Het nieuwe bestuurslid Nicole Maarsen zal zich erop richten op de samenwerking met retailers te verbeteren en om investeringen van zowel de eigenaar als vanuit retailers te stimuleren. Dan zal er meer flexibiliteit op de huurmarkt moeten komen. Tegen die achtergrond gaat zij in gesprek met EZ of met andere constructieve partijen over zaken, die de retailmarkt betreffen.

De samenstelling en rolverdeling van het bestuur van IVBN is met ingang van 1 januari als volgt:

  • Dick van Hal: voorzitter en portefeuille integriteit
  • Dick Gort: portefeuille Kantoren
  • Gertjan van der Baan: portefeuille Woningen; tevens vice-voorzitter
  • Nicole Maarsen: portefeuille Winkels
  • Guido Verhoef: portefeuille Strategie & Research
  • Roel van de Bilt: portefeuille Duurzaamheid; tevens penningmeester

 

https://www.ivbn.nl/persbericht/nicole-maarsen-in-bestuur-ivbn

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?