Chalet Group verkoopt Everdenberg 50 in Oosterhout aan Corum AM

0

Chalet Group heeft het pand aan de Everdenberg 50 in Oosterhout verkocht aan Corum AM. Het gebouw bestaat uit 5.952 m² bedrijfsruimte en 876 m² kantoor en R&D-ruimte

Het pand is langjarig verhuurd aan Dalco Food, een specialist in de ontwikkeling en productie van vlees en vegetarische maaltijdcomponenten. Deze huurder gebruikt het pand als hoogwaardige productiefaciliteit van deze voedingsmiddelen.

Chalet Group is opgericht in 2009 en uitgegroeid tot een van de grootste asset managers van kantoren en bedrijfsgebouwen in Nederland. Chalet Group maakt deel uit van het Europese managementplatform van Curzon Advisers Londen.

Corum AM is een Franse Asset manager en heeft een vastgoedportefeuille van 1,3 miljard euro. Het bedrijf is actief in elf landen en heeft in 2017 400 miljoen euro geïnvesteerd.

Chalet Group werd bij deze verkoop begeleid door Colliers International. Corum AM werd juridisch geadviseerd door Appelhoven Vastgoedadviseurs.

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/nieuws/2018/08-01-2018-chalet-group-verkoopt-everdenberg-50-in-oosterhout-aan-corum-am

Share.

Comments are closed.