DLA Piper versterkt Real Estate praktijk met Max van Drunen

0

DLA Piper Amsterdam heeft Max van Drunen per 1 januari 2018 als Legal Director aangesteld ter versterking van haar Real Estate praktijk. Van Drunen is kandidaat-notaris en afkomstig van De Brauw Blackstone Westbroek. Daarnaast is hij als universitair docent aan de Universiteit Utrecht verbonden.

DLA Piper zet met de aanstelling van Van Drunen een belangrijke stap om haar vastgoedpraktijk verder uit te bouwen. Van Drunen heeft uitgebreide ervaring in het adviseren over vastgoedtransacties, vastgoedfinancieringen en het opzetten van vastgoedfondsen. Ook is hij gespecialiseerd in de overdracht en financiering van netwerken, vliegtuigen en schepen. Verder heeft Van Drunen veel ervaring met projecten op het gebied van duurzame energie. Hij adviseert over windparken op zee, zonneparken en biomassacentrales.

Van Drunen is als universitair docent aan de Universiteit Utrecht verbonden, waar hij onderwijs geeft over het goederenrecht en de aan vastgoedtransacties gerelateerde rechtsgebieden. Hij maakt onderdeel uit van het docententeam van het Utrecht Law College; het honoursprogramma van de Universiteit Utrecht.

Monique Laenen, praktijkgroepvoorzitter Real Estate van DLA Piper in Nederland: “Het Real Estate team wordt met de komst van Max verder versterkt. Na de eerdere komst van Leen van der Marel, met name van belang voor de advocatuurlijke kant van de praktijk, is de komst van Max van belang voor de notariële kant van onze praktijk. Zijn universitaire docentschap zal hij bij DLA Piper voortzetten. Max zal met zijn uitgebreide kennis, ervaring en wetenschappelijke interesse een prominente rol gaan vervullen in de nationale en internationale praktijk. Voor onze Duitse cliënten zal Max’ kennis van de Duitse taal en cultuur bovendien erg waardevol zijn.”

Max van Drunen: “Na negen hele mooie jaren bij De Brauw wilde ik mijn carrière voortzetten bij een kantoor met global coverage dat excelleert op het gebied van vastgoed. Het internationale netwerk van DLA Piper is enorm sterk, bij uitstek op vastgoed. In de gesprekken met DLA Piper merkte ik daarnaast dat het Real Estate team niet alleen zeer gedreven is in het vinden van de beste oplossingen voor de vraagstukken van cliënten, maar tevens een ontzettend leuke club mensen vormt. Ik ben erg verheugd dat ik me bij dit ambitieuze team kan aansluiten.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?