Vertrek Bart Joosten bij Profound

0

Profound Asset Management biedt sinds 2008 hoogwaardige fund- en assetmanagement dienstverlening aan voor Nederlandse private vastgoedfondsen. In die hoedanigheid werden sinds de oprichting meer dan dertig fondsen in zeer roerige tijden succesvol gemanaged (zowel op vastgoedgebied als waar het herstructurering en financiering betreft). In een snel veranderende vastgoedwereld, met talrijke nieuwe initiatieven en spelers op de markt, heeft Profound in de afgelopen periode een aantal keuzes en afwegingen gemaakt om nieuwe en bestaande cliënten ook in de komende jaren optimaal te kunnen blijven bedienen. Dit heeft er onder meer toe geleid dat de initiatiefnemers en oprichters van Profound: Frans Peter Daemen en Bart Joosten, in goede harmonie besloten hebben om met ingang van 1 januari 2018 ieder hun eigen weg te gaan. Frans Peter Daemen zal de Profound onderneming voortzetten en Bart Joosten zal zijn pijlen gaan richten op opportunities buiten Profound, maar wel binnen de vastgoedwereld. De dienstverlening van Profound zal met veel enthousiasme, inspiratie en inzet worden voortgezet vanuit de beide vestigingen in Amsterdam en Eindhoven.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?