Leon Heddes vertrekt bij Amvest en wordt opgevolgd door Bas van de Ven

0

Per 31 december 2017 zal Léon Heddes, directeur Projectontwikkeling, Amvest verlaten. Hij wordt opgevolgd door Bas van de Ven.

Léon heeft gedurende 8,5 jaar samen met Heleen Aarts leiding gegeven aan Amvest Development. De eerste jaren tijdens de financiële crisis, maar daarna in een periode van sterke groei van Amvest. Een groei die nog steeds voortduurt, maar waarvan de kiem ligt in de crisis.

Léon was mede verantwoordelijk voor de creatie van een omvangrijke pipeline aan nieuwe woningen bestemd voor de fondsen die Amvest beheert. Hij heeft een bijzondere rol gespeeld in het creëren en uitrollen van het Amvest Living & Care Fund. Een fonds, dat zich richt op kleinschalige woon-zorgcomplexen voor diverse doelgroepen, waar we erg trots op zijn. Het fonds is onlangs bekroond met de hoogst haalbare vijfsterren GRESB ranking, vanwege onder meer de maatschappelijke impact. Léon heeft de stap genomen om directeur te worden bij Heembouw, een prachtig bouwbedrijf. Een logische stap in zijn carrière, waar we Léon veel succes mee wensen.

Bas van de Ven volgt Léon op. Het is altijd mooi als vanuit eigen gelederen bijzondere talenten door kunnen groeien naar een toppositie in het bedrijf. Bas studeerde aan de TU in Eindhoven en is vanaf 1 mei 2005 in dienst van Amvest. Hij heeft zijn sporen verdiend in tal van grote complexe gebiedsontwikkelingen en is daarnaast de drijvende kracht achter de “acquisitiemachine” die Amvest is. Hij is door zijn veelzijdige kwaliteiten de vanzelfsprekende opvolger van Léon. Ook hem wensen we alle succes toe.

 

https://www.amvest.nl/nieuws/leon-heddes-vertrekt-bij-amvest-en-wordt-opgevolgd-door-bas-van-de-ven/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?