Standard Life Investments verhuurt ruim 18.000 m² aan de Laanakkerweg 16 in Vianen aan Van Vliet Transport

0

Standard Life Investments verhuurt ruim 18.000 m² logistieke bedrijfsruimte aan de Laanakkerweg 16 in Vianen aan Van Vliet Transport. Het hoogwaardige distributiecentrum is gelegen op het bedrijventerrein De Biezen. Standard Life Investments heeft het distributiecentrum op risico ontwikkeld, Van Vliet Transport is de eerste huurder van het object. Het complex bestaat uit twee identieke units en de tweede unit is nog beschikbaar voor de verhuur (www.dcmiles.nl).

Van Vliet Transport heeft een jarenlange transportervaring binnen de Benelux met fijnmazige (24-uurs) distributie en in de overige Europese landen met groupage, LTL en FTL zendingen. Van Vliet Transport is op dit moment gevestigd in IJsselstein. JLL begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens de verhuurder Standard Life Investments.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/985/standard-life-investments-verhuurt-ruim-18000-m2-aan-de-laanakkerweg-16-in-vianen-aan-van-vliet-transport

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?