Léon Heddes algemeen directeur Heembouw Werken

0

Met ingang van 1 januari treedt Léon Heddes [1964] bij Heembouw in dienst als algemeen directeur Heembouw Werken. Het cluster Werken bestaat uit de klantgroepen Bedrijfsruimten en Kantoren. Léon Heddes gaat leiding geven aan de beide directieteams van deze klantgroepen.
Eerder vervulde hij verschillende directiefuncties in de bouw en vastgoed sector, en was voor zijn overstap naar Heembouw directeur projectontwikkeling bij Amvest.

Klantgroepen centraal
In de bedrijfsvoering van Heembouw staat de eindgebruiker centraal. Heembouw richt zich op drie klantengroepen: Bedrijfsruimten, Kantoren en Wonen. De volledige focus op klantgroepen zorgt voor kennis over en het begrip voor de wensen van de klanten. Dit creëert klantwaarde met als resultaat meer toegevoegde waarde, een goedlopend proces, weinig verspilling en een beter product.

Bedrijfsruimten en Kantoren vormen het cluster Werken, naast het cluster Wonen. Het eigen architectenbureau van Heembouw, Habeon Architecten, is met specialistische teams bestaande uit architecten, teamleiders, ontwerpmanagers en modelleurs, integraal onderdeel van de beide clusters.

Synergie
De ambities van Heembouw voor het cluster Werken zijn groot. Van oudsher heeft Heembouw een sterke positie op de markt van bedrijfsruimten, met name in de logistiek en productie. Op de kantorenmarkt ontwikkelt Heembouw zich steeds meer tot specialist in de verduurzaming van bestaande kantoren, en speelt daarnaast een belangrijke rol in de niche van ontwerp en realisatie van geconditioneerde onderzoeksruimten.

Met de benoeming van Léon Heddes tot algemeen directeur Werken verwacht Heembouw haar groeiambities voor dit cluster waar te kunnen maken.

 

https://www.heembouw.nl/nieuws-blog/nieuws/2017/december/léon-heddes-algemeen-directeur-heembouw-werken/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?