Martine de Vos asset manager bij TW Residential

0

Per 1-12-2017 is Martine de Vos in dienst getreden bij TW Residential als Asset Manager Woningen. Martine zal verantwoordelijk worden voor het management van de woningportefeuille die TW Residential namens een van haar institutionele klanten begeleidt.

Martine heeft een achtergrond als kandidaat makelaar bij Hallie & Van Klooster Makelaardij in Amsterdam. Haar opdrachtgevers bestonden onder meer uit institutionele beleggers en private investeerders. Daarvoor heeft zij ervaring opgedaan als verhuurmedewerker bij REBO Vastgoedmanagement.

In haar nieuwe functie als asset manager zal ze dienstverlenende organisaties gaan aansturen (beheerders/ lokale verhuurmakelaars/ etc) en rapportages verzorgen ten behoeve van de belegger. Haar activiteiten zullen erop gericht zijn om de waarde, het rendement, de bezettingsgraad, de (huur)inkomsten van de portefeuille te optimaliseren. Daarnaast zal zij haar kennis en ervaring inzetten ten behoeve nieuwe acquisities (due diligence/ marktanalyses).

Organisatie
TW Residential is gespecialiseerd in het aankopen en managen van woningportefeuilles ten behoeve van institutionele beleggers en private investeerders. De onderneming is opgericht in 2014 en voert momenteel het investment management en assetmanagement over een vastgoedportefeuille. De klanten van TW Residential zijn institutionele beleggers, family offices en (high net) vermogende particulieren.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?