Christian Taphoorn in dienst bij Savills Nederland

0

Per 1 december is Christian Taphoorn (37) in dienst getreden als Associate Director binnen het Agency team van Savills Nederland.

Christian Taphoorn (MSc Finance, Investments and Securities) begon zijn carrière als vastgoedadviseur bij DTZ Zadelhoff en PingProperties. De afgelopen 5 jaar deed Christian asset management ervaring op bij PIMCO en BlackRock in Amsterdam en Londen. Bij Savills gaat Christian zich richten op verhuuractiviteiten in de regio Utrecht.

Wouter Stevens, Head of Agency bij Savills Nederland:
“Wij hebben de ambitie om onze agency diensten verder uit te breiden, van een sterke focus op Amsterdam, naar de regio Utrecht. Christian heeft een diepgaande kennis van de Utrechtse kantorenmarkt, en gaat ons helpen om deze doelstellingen te verwezenlijken.”

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/225530-0/12/2017/christian-taphoorn-in-dienst-bij-savills-nederland

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?