Nieuwe Leiderschapsbenoemingen Cushman & Wakefield

0

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft eerder vandaag bekendgemaakt dat John Forrester is benoemd tot Global President. Forrester wordt opgevolgd door voormalig Head of UK & Ireland Colin Wilson die is benoemd tot Chief Executive Officer Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Beide benoemingen zijn per 1 december 2017.

Als Global President is Forrester verantwoordelijk voor de operationele en managementaansturing van de vier wereldwijde regio’s waarin Cushman & Wakefield actief is: de Verenigde Staten, EMEA, Azië Pacific en Groot-China. In zijn nieuwe rol werkt Forrester vanuit Londen in nauwe samenwerking met CEO Brett White. Voor de wereldwijde fusie tussen Cushman & Wakefield en DTZ was Forrester Chief Executive EMEA van DTZ waar hij in 1988 is gestart. Als Group Chief Executive van DTZ Holdings plc begeleidde hij in 2011 de verkoop van DTZ aan UGL. Sinds de fusie in 2015 was hij CEO EMEA van Cushman & Wakefield.

Brett White, CEO Cushman & Wakefield zegt over de benoeming: “We zijn onder leiding van John Forrester op alle fronten gegroeid, hebben strategische overnames gedaan, nieuwe services toegevoegd en marktaandeel gewonnen. John heeft in zijn carrière grote, complexe organisaties geleid, heeft zeer veel kennis van de wereldwijde vastgoedmarkten en heeft gewerkt als adviseur van multinationals en grote corporates. Hij is dan ook uitstekend gepositioneerd om onze activiteiten in de verschillende wereldwijde regio´s beter en effectiever te laten samenwerken in dienst van onze wereldwijde klanten wiens ambities, eisen en wensen steeds internationaler worden.”

Colin Wilson startte in 1996 bij DTZ waar hij verantwoordelijk was voor het nationale en Central London investment team. In 2012 werd hij Head of UK & Ireland. Sinds de fusie in 2015 heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de verdere groei van de business in de UK en Ierland en maakte hij deel uit van het EMEA Leadership board van de organisatie. Wilson is een inspirerend leider die ondermeer verantwoordelijk is voor de lancering van Inspire, het Cushman & Wakefield ´diversity and inclusion´ programma in het Verenigd Koninkrijk. Wilson zal nauw samenwerken met Cushman & Wakefield´s EMEA Chairman Carlo Barel di Sant´Albano. Colin Wilson wordt opgevolgd door George Roberts die is benoemd tot Head of UK & Ireland.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2017/11/nieuwe-leiderschapsbenoemingen-cushman-wakefield/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?