Denise Hoogendoorn Head of Facility Management Consultancy bij Colliers

0

Op 1 januari start Denise Hoogendoorn (29) in haar nieuwe rol als Head of Facility Management Consultancy bij Colliers International. Daarmee neemt ze de taken over van Willem van Ansem. In deze functie wordt zij verantwoordelijk voor de aansturing van het FMC-team. Dit team houdt zich bezig met de strategische advisering van facility management afdelingen van grootzakelijke organisaties.

Denise heeft veel ervaring in de Facility Management sector. Ze werkte de afgelopen drie jaar als Consultant in het FMC-team van Colliers International. Daarvoor werkte ze als Assistent Facility Manager bij FrieslandCampina.

Harold Coenders, Partner en Director Occupier Services: “Als Colliers zijn we trots dat een van onze toptalenten doorgroeit naar deze bepalende functie binnen het bedrijf. Met de promotie van Denise zetten we een volgende stap in het verder ontwikkelen van Facility Management Consultancy en het uitbouwen van ons markleiderschap op het gebied van huisvesting & facility benchmarks.”

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/market-news/2017/24-11-2017-denise-hoogendoorn-head-of-facility-management-consultancy-bij-colliers

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?