Frits Markus nieuwe vakgroepvoorzitter NVM Wonen

0

Tijdens de Ledenvergadering van de vakgroep NVM Wonen vandaag is Frits Markus, NVM-makelaar en -taxateur te Barendrecht gekozen tot nieuwe voorzitter van de vakgroep Wonen. Hierdoor is hij tevens lid geworden van het Algemeen bestuur NVM. Frits Markus volgt daarmee Anke Bodewes op die na bijna zes jaar haar taak overdraagt.

Frits Markus (61) eigenaar van Markant Makelaardij in Barendrecht is voor de NVM al langdurig en in diverse rollen actief. Zo was hij o.a. oud-voorzitter NVM-afdeling Rotterdam en bekleedde hij diverse functie binnen de NVM, zoals voorzitter Raad van Commissarissen Realworks BV en voorzitter Regionale Commissie Lidmaatschapszaken Rotterdam.

In de afgelopen maanden is een selectiecommissie actief geweest ten behoeve van de vervulling van de vacature. De vergadering ging vandaag unaniem akkoord met de benoeming van Frits Markus.

Ger Jaarsma algemeen voorzitter NVM, bedankt Anke Bodewes voor haar tomeloze inzet voor de NVM en ziet Frits Markus als een uitstekende opvolger. Aftredend vakgroepvoorzitter Anke Bodewes is vandaag door vergadering benoemd tot erelid van de vakgroep NVM Wonen.

 

https://www.nvm.nl/actueel/persberichten/2017/11fritsmarkusvoorzitterwonen

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?