Frank Verwoerd naar Colliers International

0

Op 1 januari start Frank Verwoerd (29) als Head of Research bij vastgoedadviseur Colliers International in Amsterdam. In deze functie wordt hij verantwoordelijk voor de aansturing van het Research-team. Samen met dit team speelt hij een belangrijke rol in de externe profilering van Colliers.

Frank heeft brede research ervaring in de vastgoedwereld. Op dit moment is hij werkzaam bij Dynamis als Research Manager en daarvoor als Researcher voor het Economisch Instituut voor de Bouw. In 2017 won hij de Young Talent Award van Vastgoedmarkt. Frank is cum laude afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen voor de master Vastgoedkunde.

Dirk Bakker, CEO: “Colliers blijft investeren in het versterken van haar commerciële slagkracht. Onze Research-afdeling levert hier een essentiële bijdrage aan. Daarom ben ik erg blij dat we zo’n toptalent aan ons weten te binden. Het aantrekken van jonge talenten is één van de belangrijkste pijlers van het recruitmentbeleid.”

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/market-news/2017/10-11-2017-frank-verwoerd

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?