René Vierkant vertrekt bij Syntrus Achmea RE&F

0

René Vierkant vertrekt als director Winkelbeleggingen bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Hij heeft in goed overleg besloten om na een dienstverband van 17 jaar een volgende stap te gaan zetten in zijn carrière.

“René heeft, samen met zijn team, Syntrus Achmea RE&F als toonaangevende retail-belegger op de kaart gezet”, zegt directievoorzitter George Dröge. “Binnen de Retailagenda, van belang voor zowel onze klanten als voor de winkelmarkt, heeft hij het belang van transformatie en krimp voor een gezonde toekomst van onze steden geagendeerd. Wij danken René voor zijn bijdrage aan het bedrijf en wensen hem veel succes in zijn verdere carrière.”

De werkzaamheden van René Vierkant bij Syntrus Achmea RE&F worden ad interim overgenomen door Marieke van Wieren.

 

http://www.achmeavastgoed.nl/over-ons/nieuws/Paginas/René-Vierkant-vertrekt-bij-Syntrus-Achmea-REF-.aspx

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?