Jeroen Boogaard benoemd tot partner bij Cushman & Wakefield

0

Cushman & Wakefield maakt vandaag bekend dat Jeroen Boogaard (43), Head of Banking binnen het Valuation & Advisory team, is gepromoveerd tot Partner. Boogaard was tot september 2016 verantwoordelijk voor het taxatieteam van ING Real Estate Finance. In september vorig jaar nam Cushman & Wakefield dit team van in totaal twaalf registertaxateurs over van ING Real Estate Finance. Sinds de overgang naar Cushman & Wakefield geeft Boogaard leiding aan het Banking Valuation team. Dit team voert banktaxaties uit en adviseert financiële instellingen op het gebied van vastgoed- en financieringsrisico´s. Het totale Valuation & Advisory team van Cushman & Wakefield telt inmiddels ruim 145 professionals.

Frank Adema, Head of Valuation & Advisory van Cushman & Wakefield: “Jeroen heeft een belangrijke rol gespeeld in de integratie van het ING Real Estate Finance team binnen onze organisatie en in het verder ontwikkelen van onze positie binnen de financiële wereld. Inmiddels hebben we in dit segment een sterke en strategische positie verworven. Daarnaast is hij een voortrekker van innovatie en vernieuwing in de sector. Zo geeft hij onder andere momenteel leiding aan een project dat gericht is op het meetbaar maken van verduurzaming in onze taxaties. Deze promotie is dan ook een erkenning voor zijn talent, expertise en drive voor vernieuwing.”

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2017/11/jeroen-boogaard-benoemd-tot-partner-bij-cushman-wakefield/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?