Roelien de Haas naar Colliers International

0

Roelien de Haas start op 1 november als Director Client Services bij vastgoedadviseur Colliers International in Amsterdam. In deze nieuwe functie zorgt zij er voor dat het grote aantal diensten goed op elkaar aansluit, zodat opdrachtgevers een nog betere en efficiëntere service ontvangen.
Roelien heeft brede ervaring in de vastgoedwereld. In de laatste vijf jaar werkte ze onder andere voor Gemeente Haarlemmermeer, waar ze de verkoop van bouwgrond begeleidde. Daarvoor werkte ze als Sales Manager bij SADC en Account Manager bij Slavenburg’s Bouwbedrijven.

Dirk Bakker, CEO: “Colliers investeert in het verder versterken van haar commerciële slagkracht. Ik ben dan ook erg blij met de komst van Roelien. Ze heeft veel expertise op het gebied van zowel investments als de operationele en ontwikkelkant van vastgoed. Dit maakt haar de ideale persoon voor deze belangrijke functie binnen Colliers.’

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/market-news/2017/01-11-2017-roelien_dehaas

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?