Voormalig pand van Verhoeven Elektrotechniek in Oss verkocht

0

Voormalig pand van Verhoeven Elektrotechniek in Oss verkocht RSP Makelaars bemiddelde recent bij de verkoop van het voormalige bedrijfspand van Verhoeven Elektrotechniek in Oss, gelegen aan de Landweerstraat-Zuid 138. Dit voormalige PNEM Transformatorstation, dat beschikt over een zeer in het oog springende gevel, werd de afgelopen decennia gebruikt door Verhoeven Elektrotechniek en werd door RSP Makelaars in korte tijd verkocht aan een ontwikkelende belegger. Het gebouw omvat circa 900 m² kantoorruimte met technische ruimten en 360 m² bedrijfsruimte en is gelegen op een perceel van ruim 5.100 m².

 

https://www.rspmakelaars.nl/news/368/voormalig-pand-van-verhoeven-elektrotechniek-in-oss-verkocht

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?