Nieuwe samenstelling directieteam Synchroon per 1 januari 2018

0

Tobias Verhoeven is benoemd tot statutair directeur van Synchroon vanaf 1 januari aanstaande. Op dit moment is Tobias commercieel directeur van ons bedrijf.

Afgelopen week heeft u kunnen vernemen dat Bart van Breukelen, directeur Synchroon, toetreedt tot de Raad van Bestuur van TBI Holdings.

Met de benoeming van Tobias Verhoeven zal de statutaire directie van Synchroon worden gevormd door Henri van Dam en Tobias Verhoeven. Zij zullen collegiaal leiding geven aan het bedrijf. Het directieteam wordt gecompleteerd door adjunct-directeur Hans Bootsma.

Synchroon is als projectontwikkelingsbedrijf intensief betrokken bij complexe projecten in de stad, waarbij creativiteit en functiemenging een belangrijke rol spelen. Stedelijke ontwikkeling zit in de genen van Synchroon.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?