Richard Goudswaard versterkt het Agency Office team Rotterdam bij JLL

0

Richard Goudswaard RT (51) start per 1 november bij JLL als Associate Director in het Agency Office team in Rotterdam. Richard is vanaf 1988 al actief in de Rotterdamse markt en heeft de ontwikkeling van de stad van dichtbij meegemaakt. Vanaf 1990 tot 2010 heeft Richard diverse functies bij DTZ bekleed en heeft ruime ervaring in de gebruikers- en beleggingsmarkt. In de laatste jaren bij DTZ heeft hij, als beleggingsmakelaars van Offices, Industrial, en Residential vele transacties begeleid. De afgelopen jaren was hij Directeur bij EMGA B.V., een vastgoedbedrijf met een gemixte Offices, Industrial en Residential portefeuille. Hier was hij verantwoordelijk voor het management van de organisatie en voor diverse aan- en verkooptransacties. Richard vervangt Birgitta Padberg die JLL per 1 december verlaat na 12 jaar trouwe dienst.

Olaf Vogelaar, Head of Office Agency JLL Nederland:​ “Richard is een vastgoed professional in hart en nieren met een bewezen staat van dienst. Met de aanstelling van Richard zetten we in op de continuïteit van onze dienstverlening aan onze klanten in de regio Rotterdam. Richard heeft ervaring vanuit verschillende invalshoeken binnen het vastgoed en draagt daarin bij aan de doelstelling om diversiteit in het Nederlandse Agency team te brengen.”

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/964/richard-goudswaard-versterkt-het-agency-team-rotterdam-bij-jll

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?