Notariaat BarentsKrans groeit door

0

Het notariaat van BarentsKrans blijft groeien. Cliënten vertrouwen het kantoor steeds complexere zaken toe. Door de toenemende groei bij de secties Vastgoed en Corporate/M&A is het notariaat recent uitgebreid met twee ervaren kandidaat-notarissen. In september jl. is Willemijn de Muinck Keizer (1978) gestart als kandidaat-notaris op de sectie Corporate/M&A. Sinds 1 oktober 2017 is Leonoor Lieben (1981) werkzaam als kandidaat-notaris Vastgoed.

Willemijn is gespecialiseerd in ondernemings- en vennootschapsrecht. Zij adviseert middelgrote en grote (inter)nationale ondernemingen bij transacties, herstructureringen, (grensoverschrijdende) fusies en overnames, splitsingen, joint ventures, corporate governance en reorganisaties. Willemijn werkte de afgelopen 6 jaar als legal counsel in het bedrijfsleven. Zij startte haar carrière in 2007 als kandidaat-notaris bij Simmons & Simmons.

Leonoor heeft ruime ervaring met transacties, (her)financieringen, het splitsen van multifunctionele projecten in appartementsrechten en het vestigen van erfpacht- en/of opstalrechten. Leonoor werkte de afgelopen 10 jaar in de ondernemingsrecht- en vastgoedpraktijk bij multidisciplinaire kantoren in Rotterdam, eerst bij Loyens & Loeff en later bij Ploum Lodder Princen.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?