Mark McLaughlin benoemd tot Managing Director van Cromwell Property Group Europe

0

Cromwell Property Group, de wereldwijd opererende vastgoedinvesteerder, kondigt vandaag aan dat Mark McLaughlin is benoemd tot Managing Director van haar Europese Business.

Mark is sinds 2001 werkzaam binnen Cromwell en heeft verschillende rollen bekleed zoals Head of Property Europe en Head of Benelux, gevestigd in Amsterdam. De afgelopen maanden heeft hij zich voorbereid op zijn nieuwe functie. In zijn rol als Managing Director Europe rapporteert hij direct aan Paul Weightman, CEO van Cromwell Property Group, en is hij volledig operationeel verantwoordelijk voor de Europese bedrijfsvoering van Cromwell.

Mark volgt David Kirkby op, die binnen de Europese organisatie de functie van Executive Director heeft gekregen en verantwoordelijk wordt voor het ontwikkelen en onderhouden van sterke relaties met de bestaande cliënten en het genereren van new business.

Paul Weightman vertelt: “We zijn verheugd met de benoeming van Mark tot Managing Director van Cromwell Europe en de benoeming van David tot Executive Director. Deze benoemingen benadrukken ons streven om onze Europese Business te laten groeien tot een marktleidend platform voor investment management. De huidige diepte en diversiteit van de Europese vastgoedmarkt resulteert in kansen voor buitenlands kapitaal dat op zoek is naar aantrekkelijke vastgoedrendementen. We verheugen ons op de toekomst en geloven dat deze benoemingen de structuur van onze Europese bedrijfsvoering verder versterken.”

Mark McLaughlin, Managing Director van Cromwell Property Group Europe: “Ik ga graag aan de slag als Managing Director van Cromwells Europese Business. Dit is een geweldige kans om het bedrijf verder te laten groeien terwijl we doorgaan met onze Europese strategie om onze assets under management verder uit te breiden.”

“De kracht van Cromwell ligt in de kwaliteit en ervaring van onze lokale teams voor asset- en investment management. Het wordt steeds belangrijker om investeerders een wereldwijde oplossing te bieden voor hun vastgoedinvesteringen, nu vastgoed een steeds groter deel van de portfolio’s van investeerders uit maakt.”

David Kirkby, Executive Director, Cromwell Property Group Europe, vertelt: “Ik verheug me op het versterken van onze relaties met bestaande en nieuwe cliënten om de groei van ons bedrijf in heel Europa te kunnen ondersteunen.”

 

https://www.cromwellpropertygroup.nl/nieuws/mark-mclaughlin-benoemd-tot-managing-director-van-cromwell-property-group-europe

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?