GGN Mastering Credit N.V. huurt in ‘Hoge Erasmus Offices’

0

GGN Mastering Credit N.V. heeft onlangs een huurovereenkomst getekend voor de huur van kantoorruimte in het kantoorgebouw ‘Hoge Erasmus Offices’. Het gehuurde heeft een totale oppervlakte van ca. 1.715 m² kantoorruimte op de begane grond en 1e verdieping, alsmede 25 parkeerplaatsen in de bij het gebouw behorende parkeergarage.

GGN biedt alle diensten die nodig zijn om de waarde van klanten tot uitdrukking te brengen in betaalde rekeningen én om die klantwaarde te behouden. Van acceptatie, facturatie, debiteurenbeheer, incasso tot de inzet van deurwaarders. Daarnaast adviseert GGN bedrijven bij de inrichting van creditmanagement processen, traint zij medewerkers en biedt (tijdelijke) ondersteuning aan organisaties.

Mayfield Asset and Property Management heeft opgetreden namens eigenaar DPC Vermeer 8 B.V. en werd hierbij geadviseerd door Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis).

 

http://ooms.com/Nieuws/91360/Willemsplein-489-te-Rotterdam.html#.WfDuFYG0Prc

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?