Drie nieuwe vastgoed- en gebiedsontwikkelaars in dienst bij Timpaan

0

De groeiende orderportefeuille van projectontwikkelaar Timpaan uit Rijsenhout heeft ertoe geleid dat er drie nieuwe vastgoed- en gebiedsontwikkelaars zijn aangetrokken. Per 1 september zijn Laurens De Coninck (42) en Vincent Bertram (41) in dienst getreden bij Timpaan, per 1 oktober is Bianca van Leent (42) gestart.

Laurens De Coninck werkte eerder bij Vorm in Papendrecht en woningcorporatie Portaal en zal zich bij Timpaan o.a. gaan bezighouden met de projecten Oosterzijderveld te Zaandam en Haagsche Schouw in Leiden. Zijn belangrijkste drijfveer is “een gebied en haar gebouwen zo te plooien dat mensen er graag komen en blijven terugkomen.”

Vincent Bertram was werkzaam bij Bouwbedrijf De Nijs uit Warmenhuizen en woningcorporatie Rochdale en wordt voor Timpaan actief in de projecten De Linde in Heiloo en Eendragtspolder in Zevenhuizen. Hij gaat zich focussen op “efficiëntie, duurzaamheid, cultureel erfgoed en het centraal stellen van de klant.”

Bianca van Leent werkte hiervoor bij de TU Delft en corporatie/ontwikkelaar Kristal. Zij wordt o.a. de ontwikkelaar voor het project Nieuw Meerzicht in Lisse, en Hof van Kanis in Woerden. “De wijze waarop Timpaan opereert als maatschappelijke onderneming, waarbij de winsten worden aangewend voor meer woonkwaliteit en maatschappelijke doelen, spreekt mij erg aan.”

Ingeborg de Jong, algemeen directeur van Timpaan: “Timpaan heeft in haar missie en visie staan dat Timpaan ontwikkelt vanuit het perspectief dat wonen naar je zin bijdraagt aan de kwaliteit van het leven en dat iedereen in onze maatschappij daar recht op heeft’. Dit betekent dat voor Timpaan een duurzame leefomgeving, betaalbaarheid en huisvesting voor bijzondere doelgroepen belangrijk is; in combinatie met goede vrije sector woningen. Met hun motivatie vormen Laurens, Vincent en Bianca een uitstekende aanvulling op het Timpaan team en we zijn blij met hun komst.”

Timpaan is een middelgrote gebieds- en woningontwikkelaar en heeft als werkterrein Groot-Randstad. In de ontwikkelwereld neemt Timpaan een bijzondere positie in. De aandelen zijn in handen van de Stichting Timpaan. Hierdoor kan Timpaan opereren als een maatschappelijke vastgoedonderneming en hoeven de winsten niet aan aandeelhouders te worden uitgekeerd. Deze gaan naar de Stichting en kunnen worden aangewend voor bijvoorbeeld meer (woon)kwaliteit of voor maatschappelijke vastgoeddoelen. We spelen hierbij in op ontwikkelingen als de toename van eenpersoonshuishoudens en de vergrijzing. Timpaan ontwikkelde speciaal voor deze groeiende doelgroep en voor starters de betaalbare woningconcepten: de Verandawoning, de Comfortwoning en de Smartwoning.

 

http://www.timpaan.nl/actueel/drie-nieuwe-vastgoed-en-gebiedsontwikkelaars-dienst-bij-timpaan

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?