Jong talent versterkt a.s.r. vastgoed vermogensbeheer

0

Per 1 oktober is Rick van Hees (24) in dienst getreden als junior researcher en Bente Vedder (24) als trainee bij a.s.r. vastgoed vermogensbeheer. Van Hees versterkt het research team van a.s.r. vastgoed vermogensbeheer en Vedder richt zich op het thema innovatie en digitalisering.

Van Hees heeft tijdens zijn studie Economische Geografie aan de Universiteit Utrecht zijn afstudeeropdracht voor a.s.r. vastgoed vermogensbeheer uitgevoerd. Hij deed onderzoek naar de invloed van bereikbaarheid op de huurprijs van kantoren. Per 1 oktober is hij gestart als junior researcher.

Vedder heeft haar studie Economische Geografie aan de Universiteit Utrecht nagenoeg afgerond en is per 1 oktober gestart met het traineeship van a.s.r. Tijdens het traineeship is Vedder werkzaam op meerdere afdelingen van a.s.r. vastgoed vermogensbeheer en gaat zij een aantal opdrachten uitvoeren rondom het thema innovatie en digitalisering.

 

https://asrvastgoedvermogensbeheer.nl/nieuws/2017/10/jong-talent-versterkt-asr-vastgoed-vermogensbeheer

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?