Industrial team Cushman & Wakefield breidt uit

0

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft Lout de Roos (31 jaar), Jeroen van Osch (37 jaar) en Florus Paans (31) aangetrokken ter versterking van het Industrial team in de Nederlandse organisatie.

Lout de Roos, afkomstig van Van Splunter Bedrijfshuisvesting, heeft zeven jaar werkervaring waarvan drie in bedrijfshuisvesting. Hij is vooral een bedrijfsruimte specialist in de Rotterdamse vastgoedmarkt. Als Consultant Industrial zal hij dan ook in deze regio actief zijn vanuit het Cushman & Wakefield kantoor in Rotterdam.

Jeroen van Osch, eerder al werkzaam bij het voormalige DTZ Zadelhoff (nu Cushman & Wakefield) als vastgoedadviseur, werkte meest recent bij Van de Water Groep. Van Osch heeft meer dan tien jaar ervaring in Industrial vastgoed in de regio’s Rotterdam en West-Brabant. Van Osch zal zich vooral richten op de begeleiding van transacties voor zowel gebruikers als verhuurders vanuit het kantoor in Eindhoven.

Florus Paans heeft meer dan acht jaar ervaring in de aan- en verhuur van bedrijfsruimten. Na vijf jaar te hebben gewerkt voor onder andere Camelot in de regio Rotterdam, was hij de afgelopen drie jaar actief in de vastgoedmarkten Logistics en Industrial in Sydney waar hij als consultant werkte bij GJS Property. Paans zal per 1 december starten in het Industrial team op het kantoor van Cushman & Wakefield in Amsterdam.

Specialistische service line
Sinds de overname van DTZ Zadelhoff door Cushman & Wakefield eind 2016, is de dienstverlening op de Industrial vastgoedmarkt een separate service line binnen de Cushman & Wakefield organisatie die deel uitmaakt van de internationale service line Logistics & Industrial. Binnen dit team wordt dagelijks vanuit de regio’s marktspecialisme gebundeld met sectorspecialisme zodat optimaal kan worden ingespeeld op de specifieke dynamiek van de gebruikers- en beleggersmarkten in het Industrial-segment.

Het Industrial team opereert landelijk met adviseurs verspreid over vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Breda, Arnhem, Zwolle, Enschede en Groningen. Het team telt bijna 20 adviseurs onder leiding van Jan Verhaegh en is actief in meer dan veertig steden in Nederland. Internationaal is Cushman & Wakefield actief in meer dan 70 landen. Het Nederlandse team maakt deel uit van de internationale structuur waar specifieke kennis over uiteenlopende sectoren, zoals Automotive, Havens en Datacenters wordt gebundeld en vertaald naar relevante klantoplossingen.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2017/10/industrial-team-cushman-wakefield-breidt-uit/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?