CBRE breidt team in Den Haag uit

0

CBRE heeft zijn team in Den Haag uitgebreid met Nathan Stoltz (30) en Emilie van Rhede van der Kloot (33).

Nathan is begin augustus gestart als Consultant Advisory & Transaction Services. In deze rol richt hij zich samen met het team op het initiëren en begeleiden van verhuurtransacties in de kantorenbranche in Den Haag en omstreken.
Nathan is hiervoor als makelaar werkzaam geweest bij HFH Makelaardij in Den Haag en als zelfstandig ondernemer in de verhuur van woningen via Airbnb.

Emilie is half september gestart bij de vastgoedadviseur. Als team assistant is zij verantwoordelijk voor de organisatorische en financieel-administratieve ondersteuning van het team, dat klanten in de kantorenmarkt adviseert op het gebied van huisvesting. Zij is de afgelopen jaren bij verschillende organisaties werkzaam geweest, waaronder TAURO, VisitDenmark en Innovation Norway.

Wij zijn erg blij met de komst van Emilie en Nathan. Ze zijn beiden gedreven en enthousiast en hebben een sterke focus op klanttevredenheid. Met deze uitbreiding zijn we nog beter in staat om de opdrachtgevers in de Haagse vastgoedmarkt optimaal te ondersteunen en adviseren.
Roel Lamb, Director Agency The Hague

 

http://nieuws.cbre.nl/cbre-breidt-team-in-den-haag-uit/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?