Omniboxx versterkt team met commercieel directeur

0

Milco Werkhoven is per 1 oktober in dienst getreden en versterkt hiermee het Omniboxx team als commercieel directeur.

Milco adviseert ruim 25 jaar vastgoedbeleggers en –beheerders in financiële software oplossingen voor hun portefeuille activiteiten. Nationale en internationale marketing en sales ervaring heeft Milco onder andere bij Kalshoven Automation (REMS), Manhattan Software en Planon opgedaan. Bij Omniboxx gaat Milco de klantenkring verder uitbreiden en beheren.

Omniboxx levert 100% webbased software oplossingen voor de vastgoed branche. De oplossingen van Omniboxx stellen klanten in staan efficiënt en klantgericht het beheer van de vastgoedportefeuilles in te richten.

Omniboxx levert functionaliteit voor alle kernprocessen en integreert dit met deeloplossingen voor externe partijen uit de vastgoedketen.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?