Team Taxaties & Consultancy Kuijs Reinder Kakes breidt verder uit

0

Recent is het taxatieteam van Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs uitgebreid met twee nieuwe specialisten; bouwkundige ing. Peter Elbers en dataresearcher Chris Kieft. Zij zijn bij de organisatie gekomen doordat Kuijs Reinder Kakes voor steeds meer klanten in Noord-Holland professionele taxatiediensten verricht.

Directeur mr. S. (Sander) Heidinga MRICS REV RT: “Peter Elbers hebben wij bij ons team gehaald om de kwaliteit van de door ons getaxeerde gebouwen beter te kunnen beoordelen. Daarbij is het aspect duurzaamheid van steeds groter belang en Peter zal zich daar samen met collega’s bouwkundigen ing. S. (Sven) Joustra en Joost Gieling verder in specialiseren. Chris Kieft is ervaren en opgeleid in de wereld van data. Het team is inmiddels dusdanig gegroeid dat naast onze dataresearch, wij een extra kracht nodig hadden voor data- en marktresearch. Op deze manier denken wij onze rapportages beter en sneller te kunnen afleveren, wat de markt ook van ons vraagt en eist. Daarbij kunnen wij de markt, welke wij in nauwe samenwerking onderzoeken met de researchafdeling van Dynamis, heel adequaat bijhouden.”

OVER DYNAMIS EN KUIJS REINDER KAKES MAKELAARS & ADVISEURS
Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs heeft vijf vestigingen verdeeld over Noord-Holland en heeft 65 medewerkers, waaronder 6 meewerkende vennoten. KRK helpt vastgoedvraagstukken op te lossen op divers gebied, zowel in zakelijk vastgoed als in de woningmarkt. De organisatie is een full service regionaal makelaars-, taxatie en financieel adviesbureau en de enige Dynamis Partner in Noord-Holland. KRK onderscheidt zich door haar persoonlijke en frisse aanpak en jarenlang opgebouwde expertise (sinds 1922) en kwaliteit.

Dynamis heeft in Nederland het grootste netwerk voor het MKB en de particuliere sector met meer dan 400 medewerkers, waarvan 125 gecertificeerde taxateurs verspreid over de 40 vestigingen. Dynamis staat bekend om haar lokale kennis, landelijke netwerk en de schaalgrootte. Ook hebben Dynamis en haar partners een eigen research afdeling, waardoor er, ten opzichte van de concurrentie, meer kennis van de vastgoedmarkt is.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?