Winkelpand aan Hermanus Boexstraat in centrum Eindhoven verhuurd

0

De door Zoet & Zout gehuurde winkelruimte is gelegen aan de Hermanus Boexstraat 29, tot voor kort in gebruik door Vodafone. Het winkelpand zal door de huurder worden toegevoegd aan het bestaande restaurant van Zoet & Zout welke reeds jaren is gevestigd op de kop van de Nieuwstraat/Hermanus Boexstraat. Na de verbouwing zal Zoet & Zout nog prominenter aanwezig zijn op de kop van de Hermanus Boexstraat en de beschikking krijgen over een begane grond van circa 210 m² met circa 240 m² kelderruimte en circa 90 m² op verdieping.

RSP Makelaars bracht de transactie tot stand namens eigenaar Dela Vastgoed B.V.

 

https://www.rspmakelaars.nl/news/355/winkelpand-aan-hermanus-boexstraat-in-centrum-eindhoven-verhuurd

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?