Savills Agency breidt uit met IJsbrand Brunger

0

Per 1 oktober is IJsbrand Brunger (27) in dienst getreden bij het Agency team van Savills Nederland.

IJsbrand Brunger studeerde Vastgoed aan de Hanzehogeschool in Groningen en ruilde daarna het hoge Noorden in voor Amsterdam. De afgelopen 3 jaar werkte IJsbrand bij TREC als commercieel vastgoed adviseur. Gedurende deze tijd was hij gezamenlijk verantwoordelijk voor een verhuurportefeuille van ongeveer 40 tot 50 kantoorgebouwen in de regio Schiphol en Amsterdam.

Wouter Stevens, Head of Agency bij Savills Nederland: “De aanname van IJsbrand sluit aan bij de groei van Savills Nederland, evenals de uitbreiding van ons Agency team. IJsbrands ervaring in de Amsterdamse markt bouwt voort op onze reeds sterke aanwezigheid in deze markt. We zijn blij om hem aan boord te hebben en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/220617-0/10/2017/savills-agency-breidt-uit-met-ijsbrand-brunger

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?