John Uildriks benoemd tot International Director Tribes

0

Tribes Inspiring Workplaces, toonaangevende aanbieder van inspirerende, flexibele werkplekken, heeft John Uildriks tot International Director van alle buitenlandse Tribes vestigingen benoemd. Hij wordt verantwoordelijk voor het managen van het Tribes-netwerk in het buitenland. Het Tribes-netwerk in het buitenland bestaat vooralsnog uit vier locaties in België en Duitsland, maar zal komend jaar snel worden uitgerold.

Uildriks vervulde soortgelijke functies bij onder andere Regus, ISS Facility Services en Valeant Pharmaceuticals. Uildriks over zijn aanstelling: ‘de passie, hospitality mindset, innovatieve en kleurrijke uitstraling van het concept Tribes spreken mij enorm aan. Ik ben er dan ook klaar voor om de wereld te veroveren met Tribes!’

Schaepman over deze benoeming: ‘John brengt veel kennis en expertise mee naar Tribes, dankzij vele jaren ervaring in Duitse en Belgische markten. Zijn ondernemingsgeest en flinke dosis enthousiasme, maken hem de ideale kandidaat voor de positie van International Director. Ik ben ervan overtuigd dat hij een belangrijke rol gaat spelen in onze buitenlandse expansie’.

Uildriks heeft zijn buitenlandse team versterkt met twee Tribal Chiefs voor de geopende locaties, Hamza Bouzalmad voor Tribes Brussels City Centre, en Alice Mardens voor Tribes Brussels European Quarter. Bouzalmad en Mardens zullen zich zowel operationeel als servicegericht inzetten, met de focus op een vijfsterren ervaring voor onze members.

 

http://www.tribes.world/nl/nieuws/john-uildriks-international-director

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?