Tribes huurt in Premier Suites & Offices, Rotterdam

0

De Maarsen Groep heeft recentelijk een langjarige huurovereenkomst gesloten met Tribes Rotterdam Central Station B.V. voor de exploitatie van een business center in kantoorgebouw “Premier Offices”, aan het Weena 750 te Rotterdam.

Tribes huurt in totaal 3.071 m² gecombineerde retail- en kantoorruimte in kantoorgebouw Premier Offices. Premier Suites & Offices maakt deel uit van de herontwikkeling van het Weena Point gebied en is onlangs geheel gerenoveerd.

In Premier Suites & Offices is momenteel nog circa 1.764 m² kantoorruimte voor verhuur beschikbaar, verdeeld over de bovenste 3 verdiepingen, met huurmogelijkheden vanaf circa 285 m² v.v.o.

De Maarsen Groep is een vastgoedinvesteerder en ontwikkelaar van commercieel vastgoed en appartementen. Onafhankelijk, veelzijdig, ondernemend en met een focus op de lange termijn. De bedrijfshistorie gaat terug tot 1946: al meer dan 70 jaar kiest Maarsen Groep voor stabiliteit en investeren ze actief en voortdurend.

De transactie is namens verhuurder tot stand gebracht door De Mik Bedrijfshuisvesting.

 

http://www.demik.nl/recente-transacties

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?