Ledenraad benoemt Nick van Buitenen tot nieuwe voorzitter Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

0

Nick van Buitenen, notaris in Utrecht, wordt met ingang van 1 oktober 2017 de nieuwe voorzitter van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB). De ledenraad stemde hier op 20 september mee in. Van Buitenen volgt Jef Oomen op.

Van Buitenen is geen onbekende voor de KNB. Hij sinds 1 december 2016 bestuurslid. Daarvoor was hij twee keer eerder lid van de ledenraad: eerst als kandidaat-notaris, later als ringvoorzitter van de ring Utrecht. Hij werd unaniem door de ledenraad gekozen.

Bart Versteeg bestuurslid
Daarnaast benoemde de ledenraad Bart Versteeg tot bestuurslid. Hij neemt per 1 oktober de plek in van Jef Oomen, die ruim vijf jaar bestuurslid was. Versteeg is notaris bij Vrijthofnotarissen in Maastricht. Versteeg zal zich binnen het bestuur voornamelijk gaan richten op onderwerpen die te maken hebben met ICT en digitalisering.

 

https://www.knb.nl/nieuwsberichten/ledenraad-benoemt-nick-van-buitenen-tot-nieuwe-voorzitter

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?