Nieuwe huurder in YinYang gebouw Utrecht

0

ASR Property Fund heeft een nieuwe huurder gecontracteerd voor gebouw YinYang aan de Euclideslaan 1 in Utrecht. Met Pharmaceutical Research Associates Group is een langjarig huurcontract afgesloten voor circa 620 m² op de 1e verdieping van het gebouw. 19 Parkeerplaatsen in de bijbehorende parkeergarage maken ook deel uit van de overeenkomst.

YinYang is in 1991 gebouwd en in 2014 grondig gerenoveerd. Het was tot die tijd volledig in gebruik door EY. In opdracht van ASR Property Fund heeft CBRE het project management van de renovatie begeleid en is het object van single tenant naar multi tenant getransformeerd. Daarnaast is het duurzaamheidsniveau van het gebouw verhoogd naar een A-label.

De huurder werd tijdens deze transactie geadviseerd door Cushman & Wakefield. CBRE trad op als adviseur van de verhuurder.

 

http://nieuws.cbre.nl/nieuwe-huurder-in-yinyang-gebouw-utrecht/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?