JLL breidt Project & Development Services team verder uit

0

JLL breidt zijn Project & Development Services afdeling per 1 oktober uit met vier medewerkers om zijn corporate en investor project management dienstverlening verder te doen groeien.

Christiaan de Roode, Merel Geenjaar, Joost Bakker en Lotte Nagel komen over van het bureau For Real welke begin 2016 gezamenlijk door De Roode en Geenjaar werd opgericht.

Christiaan de Roode (44) komt binnen als National Director en wordt verantwoordelijk voor het P&DS team van JLL. Voorafgaand aan For Real was De Roode partner en Managing Director van Procore. Merel Geenjaar (33) wordt als Associate Director medeverantwoordelijk voor de continuering van de dienstverlening aan de bestaande cliënten van For Real en de groei van de P&DS dienstverlening aan investeerders. Voorafgaand aan For Real was Geenjaar lid van het Management team van Procore. Joost Bakker (23) is afgestudeerd in Facility Management aan de Hogeschool Rotterdam en heeft tijdens zijn studie werkervaring opgedaan als project manager bij het VU Medisch Centrum. Lotte Nagel (27) is afgestudeerd in Vastgoed en Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens haar studie heeft zij werkervaring opgedaan bij Procore en het Ministerie van Defensie. Beiden starten als junior project managers binnen JLL’s P&DS team.

Eelco Hoet, Head of Corporate Solutions JLL: “Wij zijn blij met de komst van Christiaan, Merel, Lotte en Joost. Zij hadden met For Real een sterke focus op lokale gebruikers in en uit Nederland. Hun dienstverlening kenmerkt zich door de integrale manier van werken met externe aanverwante partijen. Het P&DS team van JLL werkt veelal voor (inter)nationale cliënten in wisselende samenstellingen met onze corporate teams in binnen- en buitenland. Beide teams vullen elkaar daarmee qua ervaring en cliënten zeer goed aan. Christiaan heeft daarbij de afgelopen twintig jaar Project Management organisaties succesvol opgezet en uitgebouwd. Dit draagt bij aan onze ambitie om voor gebruikers nog betere huisvesting te realiseren in gebouwen die aansluiten op hun wensen. Voor onze investor cliënten betekent dit wij hen nog beter kunnen helpen om hun gebouwen aantrekkelijk te maken voor hun huurders.”

Christiaan de Roode, Head of Project & Development Services JLL: “Het is mijn ambitie om met het P&DS team van JLL onze kennis over de wensen van eindgebruikers te gebruiken om betere huisvesting en gebouwen te realiseren. Dit doen wij in nauwe samenwerking met collega’s van Tétris Design & Build, aangevuld met de kennis over gebouwen van onze lokale Agency teams. Nederland en JLL lopen internationaal voorop met de kennis over de behoeften van kantoorgebruikers. Mijn grootste uitdaging is om de bestaande gebouwen van onze cliënten te helpen ombouwen om aan deze wensen te voldoen.”​​

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/954/jll-breidt-project-en-development-services-team-verder-uit

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?